top of page

ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДО КОМАНДИ

ГО "Студентський контроль діє" оголошує мЕгА крутий набір у команду Якщо Ви - активні, ініціативні та цілеспрямовані, прагнете позитивних змін, і хочете бути корисним громаді, тоді Ви на правильному шляху! Гортайте допис до низу, обирайте вакансію своєї мрії та заповнюйте гугл форму!

Хто ми? Студентський контроль діє - незалежна добровільна неприбуткова громадська організація, що об’єднує здобувачів вищої освіти, інших осіб, що навчаються у вищих навчальних закладах, органи студентського самоврядування та інші громадські організації з метою захисту їх прав та представництва спільних інтересів на загальноукраїнському рівні.

Наша візія: Ми бачимо «Студентський контроль діє"» глобальною організацією-створювачем, експертом в рішеннях для студентського суспільства!

Наша місія: Забезпечувати якість вищої освіти, зменшувати рівень толерантності до корупції в сфері вищої освіти проводити просвітницьку діяльність в сферах студентства з використанням розумних інновацій!

Цінності: Команда. Ми формуємо ідентичну спільноту амбітних особистостей, надійних партнерів, професіоналів своєї справи, які орієнтуються на результат і успіх.

Операційна досконалість: Ми намагаємося застосовувати кращі світові практики з метою забезпечення безкомпромісної якості у сфері вищої освіти та управлінських процесах у ВНЗ, і як результат – підвищення ефективності студентства.

Інновативність: Ми підтримуємо ініціативи на всіх рівнях організацій, з метою створення додаткової цінності в процесах та підходах до студентської спільноти.

Ріст: Ми вкладаємо в професійний розвиток активістів та волонтерів, створюємо середовище для розкриття потенціалу глобальності і позитивності мислення.

Партнерство: Ми створюємо альянси з метою «win-win» рішень для всіх учасників, плекаючи довгостроковість відносин.

Чому саме ми? Найголовніше - на наших заходах будуть смаколики:) З нами ви отримаєте купу цінного досвіду, нових знайомств, спілкування з колегами, здобудете нові знання в сфері студентського середовища та зможете бути справжнім студентським експертом.

А ми шукаємо : 📌 SMM менеджера телеграм-каналу

📌 SMM менеджера твітеру

📌 SMM менеджера сайту

📈Аналітика публічних закупівель

📷Фотографа (Київ)

📝Копірайтера

💪Юриста

😎Журналіста-розслідувача

💲Фандрайзера

💁‍♀️Людину - комунікатора

👐Життєрадісних та наполегливих, які ще не визначились (або просто хочуть волонтерити)

👐Партнерів організації

Все, що Вам потрібно - велике бажання працювати та посмішка! Досвід не потрібен - усьому навчимо! Наш дружній колектив з нетерпінням чекає на Вас!


Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page