top of page

НОВИНИ

Шановне панство! ГО "СКД" невпинно працює для Вас❤️ Наша мета забезпечити українському студенту якісну вищу освіту та зменшити рівень толерантності до корупції в сфері вищої освіти.

Ми стараємось, аби жодна подія не промайнула повз нас, бо працюємо на результат, яким із задоволенням ділимось з Вами!

Тож хочемо Вам повідомити наступне.

Ми надіслали листа в Міністерство соціальної політики України , у зв'язку з тим, що в.о. проректора з наукової роботи Донбаського державного технічного університету м. Лисичанськ Щербака В.В. на наш погляд не має право на отримання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг оскільки в його декларації (додається) він і його члени сім’ї мають житловий будинок м. Бердянськ, Запорізьської області, автомобіль марки Ніссан, автомобіль марки МАТІЗ, грошові активи в сумі 211000 грн., та активи у дорогоцінних металах в сумі 122000грн.

Таким чином, його статки не відповідають умовам надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг передбачених постановами № 505 від 1 жовтня 2014 р. та №810 від 07 жовтня 2015р.

Відповідь не забарилась. Наше повідомлення розглянуте і знаходиться на контролі Департаменту та управління. У разі відмови добровільного повернення надміру перерахованих сум грошової допомоги, вони будуть стягуватись у судовому порядку.

Це питання ми також взяли на контроль, і вже надіслали черговий запит з питанням чи було повернуто кошти. Деталі незабаром!

Такі справи, друзі. А ми ще раз закликаємо усіх звертатись до нас у соц мережі та на пошту у разі виявлення будь-яких неприйнятних ситуацій, бо ми знаємо, як Вам допомогти!


Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page