top of page

І знову неподобство в гуртожитку!

І знову неподобство в гуртожитку!

Іноді складається враження, що студентів ні за що не сприймають, бодай гірше, адміністрація гуртожитку КНЕУ, мабуть, не вважає своїх мешканців за людей, бо як інакше пояснити той стан речей, в яких проживають здобувачі вищої освіти , здавалось би в Києві!

Ви тільки погляньте на фото! Ми неодноразово звертались до адміністрації саме Київського національного економічного університету з проханням вирішити питання гуртожитків. Але нас все ще не почули. І ми не можемо сидіти склавши руки, отож публікуємо на огляд громадськості уривки з інтерв'ю, взятого в одного з мешканців гуртожитку №3 Київського національного економічного університету. З метою запобігання будь-яких неприємних ситуацій з боку адміністрації гуртожитку - анонімно!

"Більшість змивних бачків не працюють. Умивальники в жахливому стані, бо труби вже дуже старі та повністю в іржі та продіравлені. Вода скапує на підлогу,коли зранку вмиваєшся.За останні кілька місяців,як правило,тече лише холодна вода.На кухні труби постійно протікають,тому до ранку у нас на кухні формується озеро з недоїдків та сміття. Прибирають кожного ранку, 5 разів на тиждень. Коротко про процес:сміття формується в звичайні пакети і просто викидиється у вікно,потім із вікна можна побачити невелике звалище. Будь-хто,будь-коли,в будь-який час може потрапити в гуртожиток. 10,20,30грн - достатньо для цього. Охорона інколи любить відчути себе студентом і хильнути чогось горючого".

Звісно, КНЕУ ще має гуртожиток №5, де є чудові умови, але ж туди треба заплатити хабар у валюті.

Так і живемо!


Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page