top of page

СТУДЕНСТВО НТУ "ДП" У ДНІПРІ

Як молодь може посягати на великі зміни, перевертати гори, вірити у високі ідеали , ставати відповідальною за майбутнє країни та нещадно боротися з будь-якою несправедливістю, якщо навіть в університеті не дозволяють висловлювати власну думку, придавляють будь-яку ініціативу, забороняють самостійно приймати рішення стосовно власного ж благополуччя, більш того не дають можливості вплинути навіть на роботу органу самоврядування гуртожитку!

Обурення викликала конференція гуртожитку #4, яка мала б пройти 19 квітня в Національному Технічному Університеті "Дніпровська Політехніка" , на якій обираються члени вибіркової комісії, призначаються дати виборів голів Рад , а виконуючий обов'язки голови Ради студентського самоврядування звітує перед жителями цього гуртожитку, студенти виказують скарги та пропозиції, адже в першу чергу це прояв демократії та шанс стати частиною управління свого ж місця проживання . Але... На конференцію з'явилось лише 5 людей з приблизно 400!

Де справедливість, панове? ОСС гуртожитку повністю політизований , вибори не чесні. Порушено статтю 40 ЗУ "Про освіту " п. 3 ч. 1 , де одним з принципів діяльності органів студентського самоврядування є відкритість.

Приємною новиною було те, що адміністрація ВНЗ (на засіданні Вченої Ради) проголосувала за виділення 13 млн. грн. на ремонт гуртожитків, на який, ми сподіваємось не будуть згоняти будбригади як минулого року!

Також на конференції були присутні наші партнери - ГО " Студентські Гуртожитки" І нас усіх цікавить, що ж буде робити ОСС далі? Як буде функціонувати? Вже не вперше на нашій сторінці вспливає питання гуртожитків саме в Дніпрі і саме в цьому університеті,але ми слідкуємо за цим. Залишайтесь з нами. ❤


Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page