top of page

У Києві проведуть Форум зі студентського спорту


У 2022 році на базі Національного університету фізичної культури і спорту (м. Київ) проведуть міжнародний Форум зі студентського спорту. Відповідне рішення затвердила Міжнародна федерація студентського спорту сьогодні, 3 березня 2018 року, в Лозанні.


Презентувати проект студентського Форуму випала можливість Студентській спортивній спілці України. На їхню думку, цей масштабний освітній захід сприятиме розвитку студентського спорту та заохотить молодь брати участь у спортивних та освітніх проектах.

“На час проведення Форуму Київ стане світовою студентською столицею. Це чудова можливість для українських студентів познайомитися з культурою інших країн, зокрема і спортивною. Впевнений, що така взаємодія піде на користь усім учасникам заходу”, - зазначив заступник Міністра освіти і науки Роман Греба.


Довідково. Міжнародна федерація студентського спорту була створена в 1949 році для розвитку і просування спорту серед студентів у всьому світі. Штаб-квартира організації знаходиться в Лозанні (Швейцарія). Кожні 2 роки організація проводить Форум зі студентського спорту, який передбачає проведення семінарів, презентацій спортивних та культурних заходів.


Захід зазвичай триває 5 днів

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page