top of page

Міністерство освіти і науки України підписало Меморандум з компанією Plagiat.pl

Міністерство освіти і науки України підписало Меморандум з компанією Plagiat.pl, що дасть можливість українським вишам протягом 5 років безоплатно використовувати сучасну систему для виявлення плагіату, зокрема з робіт, виконаних різними мовами. Підписання меморандуму відбулося 23 лютого, в приміщенні МОН.


Використання цього інструменту навчальними закладами є добровільним і формалізується у вигляді окремої Угоди між вишами та компанією Plagiat.pl. Університети зможуть підписати угоду протягом трьох місяців із дати підписання Меморандуму.


Наразі важливо створити умови для доступу вишів до сучасного інструменту та відповідних баз даних, які допоможуть у боротьбі з академічною недоброчесністю (плагіатом).


Для допомоги вишам меморандум передбачає, що працівники закладу зможуть пройти денний безкоштовний тренінг для ознайомлення з роботою бази. Університетам пропонують різні моделі використання продукту, включаючи таку, що не надає Plagiat.pl жодного доступу до власної бази (репозитарія).


У випадку отримання доступу до репозитарія ЗВО Plagiat.pl гарантує недопущення копіювання і використання його змісту в комерційних цілях.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page