top of page

Публікація по ректору КНЕУ (на замовлення)

Університети й вища освіта взагалі – це основа для всебічного розвитку держави й суспільства. Події останнього часу в Україні засвідчили про необхідність її реформування. У зв’язку з цим був прийнятий новий закон «Про вищу освіту», який встановлює основні правові, організаційні, фінансові засади функціонування системи вищої освіти, створює умови для посилення співпраці державних органів і бізнесу з вищими навчальними закладами на принципах автономії вищих навчальних закладів, поєднання освіти з наукою та виробництвом з метою підготовки конкурентоспроможного людського капіталу для високотехнологічного та інноваційного розвитку країни, самореалізації особистості, забезпечення потреб суспільства, ринку праці та держави у кваліфікованих фахівцях.


Але які б закони не приймались, на чолі стоїть він - ректор. На Ваше прохання додатково було проаналізовано ректора КНЕУ пана Лук'яненко Д.Г.


Задекларовано доходу трохи більш як 320 тисяч гривень, і ще якогось "іншого" доходу на 200 тисяч гривень. Також, пан ректор має акції та одну машину, будинок, квартиру та невеличку ділянку. На мою суб'єктивну думку, як для ректора київського вишу - небагато. Але ж завжди є з чим порівнювати!


Ми й далі будемо аналізувати декларації ректорів, дослухатись до Ваших прохань, але в цій рубриці це остання публікація зимового сезону.

Вже з середи ми будемо Вас дивувати новою рубрикою, а якою саме ви скоро дізнаєтесь!


Матеріали готували: Інфографіка - Versrtboy Супровідний текст - Ангеліна Трифонова​

З усіх питань та пропозицій просимо звертатись на нашу електронну адресу: stud.control@gmail.com

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page