top of page

МОН пропонує долучитись до обговорення того, якою має бути національна освітня Е - платформа

Міністерство освіти і науки виносить на громадське обговорення проект Положення про Національну освітню електронну платформу.


Документ створить нормативну базу для впровадження і роботи е-платформи, що дозволить забезпечити учасників освітнього процесу сучасними електронними освітніми ресурсами і сервісами. Зокрема, е-платформа стане ресурсом для безоплатного забезпечення електронними підручниками школярів та педпрацівників згідно з Законом «Про освіту».


Національна освітня електронна платформа дасть поштовх для розвитку ринку виробництва електронних освітніх продуктів і сервісів, сприятиме поширенню електронного навчання та формуванню цифрової компетентності учасників освітнього процесу в Україні.


Обговорення проекту Положення триватиме до 28 березня включно. Ознайомитися з документом і долучитися до обговорення можна за посиланням.


Наразі триває підготовка до публічних консультацій щодо розробки технічних специфікацій та вимог до е-платформи.


Для довідки:

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» - заклад Міністерства освіти і науки, який здійснює наукове і навчально-методичне забезпечення модернізації змісту освіти, процесу виховання, розвитку та соціалізації особистості шляхом проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень та впровадження їх результатів.


Офіс ефективного регулювання (BRDO, Better Regulation Delivery Office) – незалежний експертно-аналітичний центр, що працює над спрощенням умов ведення бізнесу та створенням ефективного держрегулювання в Україні. Ініціаторами регуляторної реформи є Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Державна регуляторна служба за сприяння BRDO. Підтримку процесу надає ЄС у межах ініціативи EU4Business/ FORBIZ.


Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page