top of page

#Ащомаєтвійректор_Дніпро

Освіта - річ чудова, але добре б іноді пам'ятати, що нічому з того, що слід було б знати, навчити не можна. Оскар Уайльд.

Так, що ж важливіше? Хто зможе дати правильну відповідь на це запитання? А чи існує відповідь на нього та ще й правильна? Сумніваюся….


Так от, почнемо з того, чому ми взагалі задаємось ним. На мою думку, воно бере свої витоки ще з нашого! дитинства. Бо ще у малій підсвідомості закладається тема сімейного бюджету та сімейних цінностей. Батьки формують поняття або ж сприяють його формуванню. Ми спочатку спостерігаємо, а потім і самі вливаємось у вир сімейного, такого не простого життя, де велика роль припадає темі грошей, а потім вже освіті та іншим життєвим цінностям. Хіба дитина, яка виросла в скромних пожитках буде думати про те, як здобути гарну освіту?


Але сьогодні не будемо заходити так далеко, поговоримо про Дніпро - місто контрастів, де на одному квадратному метрі може стояти запорожець та мерседес останньої моделі.

Пан Поляков - ректор одного з найбільших ВНЗ в Дніпрі задекларував одну машину, "невеличку" ділянку в 2413 м², понад 500 тисяч доходу та свої скромні заощадження.

У той самий час, ректор меншого за розміром університету задекларував одну машину, понад 300 тисяч доходу та квартиру у 66,6 м².


Замість висновку хочеться запитати: а чи залежить якість наданих знань від того, скільки заробляють ректори в Дніпрі?)


Матеріали готували:

Інфографіка - Versetboy Супровідний текст - Ангеліна Трифонова

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page