top of page

Прагнемо якісних змін ("Про гуртожитки в ефірі")


МИ Й НАДАЛІ ПРАГНЕМО ЯКІСНИХ ЗМІН!

Гуртожиток - це домівка студента на період навчання, а не безкоштовна робоча сила! Сьогодні на прес-конференції в "Інформатор" МИ - СКД та Соборна районна адміністрація Молодіжної ради Дніпра надали нарис картини,яка складалася десятки років, та яку ми прагнемо змінити. За ці дні виникло забагато питань,які потребують негайного розв'язку: неправомірна вигода для студентського самоврядування в фіксованому розмірі (або "благодійні внески"), порушення конституційних прав та свобод людини та багато іншого. Ми не збираємося зупинятися, та ще раз наголошуємо на тому, що запрошуємо приєднатися небайдужих, ЗМІ та політичні сили до вирішення нагальних питань.

На вихідних наша команда підготує запити до публічної інформації в усі інстанції,які стосуються гуртожитків та проживання в ньому. Запустимо соціальне опитування Всеукраїньского типу задля виявлення основних проблем гутрожитків.

А поки, дивіться нас на 34 телеканалі (або ролік за посиланням) та всім гарних продуктивних вихідних! #гуртожитки_2017 #корупційні_схеми #прес_конференція #СКД#СоборнаРМА #СБРМА #проблеми_в_гуртожиках#потребуємо_якісних_змін #зверніть_увагу_на_студентів


Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page