top of page

Перші плоди нашої діяльності


Наша діяльність дає перші плоди! Члени ГО "Студентський контроль діє" - Артем Єфимов, Дмитро Бенько та Павло Полтавченко - дніпровський, київський та чернівецький студенти -мотивують, надихають та допомогають студентам, в яких катастрафічні умови проживання в гуртожитках, боротися з несправедливістю!

Питання з КНЕУ та НГУ вже не раз розглядалось на нашій сторінці, а от ЧНУ ім Федьковича вперше попав під наш пристальний погляд. Не дивлячись на все це, адміністрації всіх трьох ВНЗ не перестають нас дивувати: - в гуртожитку КНЕУ жахливі антисанітарні умови і не працює половина туалетів та душових; - в гуртожитку НГУ закрили туалети на двох поверхах, цим самим змушивши близька 60 студентів бігати по поверхах; - в ЧНУ починаються "добровільно-примусові" побори по 150 гривень на зарплатню прибиральницям.

В КНЕУ та НГУ вже сьогодні було направлено клопотання, під якими підписалось по пів поверха студентів, з проханням не порушувати права студентів, гарантовані внутрішніми положеннями університетів, а до ЧНУ запит до публічної інформації.


Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page