top of page

Неповна відповідь на запит від НГУ


Ми отримали відповідь на запит до публічної інформації від НГУ,нам напевно повилазило...бо ми отримали відповідь лише на один пункт з чотирьох. Відповідь також ми виклали у додатках, маєте змогу ознайомитись. Вже завтра офіційним листом буде направлено прохання до ректората надати інформацію в повному обсязі, або, згідно чинного законодавства ми звернемося до Уповноваженого з прав людини зі скаргою про порушення наших прав.


Але навіть з цього студенти НГУ мають змогу подивитися калькуляцію на свій гуртожиток (там, доречі,перший гуртожиток в калькуляції загубився,чи він платить 330?).


З калькуляції видно,що в кожному гуртожитку платять за "поточний ремонт", в кожному гуртожитку цифри різняться, ( ми взяли приблизно, що в кожному гуртожитку мешкає по 500 студентів,які живуть 10 місяців і помножили на цифру в місяць і отримали по 2гурт - близько 86 тисяч гривень, по 3 гурт -близько 325 тисяч, 4 гурт - близько 136 тисяч грн,5 гуртож.-110 тисяч, а в 6 гуртож - близько 95 тисяч) куди гроші йдуть?...Коментарів нема, нащо тоді Рада Студентів гуртожитку гроші збирає? Завтра подамо наступний запит до публічної інформації щодо виконаних робіт по кожному з гуртожитків.


В Вас є якась цікава інформація? - звертайтеся!


Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page